EMKVR:n määräaikaisten hakujen suunnitelma päivitetty

09/02/2024

Kirjoittanut: Janne

Päijänne-Leader

Suunnitelma Euroopan meri-, kalatalous- ja vesiviljelyrahaston (EMKVR) määräaikaisista hauista ja niiden avaamisesta on päivitetty. Seuraavaksi avautuvat haut kalataloudellisiin kunnostuksiin, yleishyödyllisiin tutkimus- ja kehittämishankkeisiin sekä hylkeiden aiheuttamien vahinkojen korvaukseen. Suunnitelmaa päivitetään seuraavan kerran toukokuussa 2024.

Määräaikaisten hakujen suunnitelmasta löytyvät EMKVR:n hakumenettelyt sekä niiden avautumisajankohdat. Jatkuvassa haussa ovat muun muassa kalatalouden investoinnit, yritysten kehittämishankkeet sekä moottorien vaihto ja energiatehokkuuden parantaminen. Keväällä 2024 avautuvia hakuja ovat kalastuksen, vesiviljelyn ja jalostuksen yleishyödylliset tutkimus- ja kehittämishankkeet, ympäristön ja kalavarojen tutkimus- ja kehittämishankkeet, kalataloudelliset kunnostukset sekä hylkeiden aiheuttamien vahinkojen korvaaminen.

Suunnitelma päivitetään kolmesti vuodessa ja seuraava päivitys on ajoitettu toukokuulle 2024.

Aiheesta lisää Euroopan meri-, kalatalous- ja vesiviljelyrahaston uusituilta kotisivuilta: https://merijakalatalous.fi/ajankohtaista/maaraaikaisten-hakujen-suunnitelma-paivitetty/. Artikkelistä löytyy myös päivitetty suunnitelma määräaikaisten hakujen avautumisesta.

Palaa ajankohtaisiin

Aiemmat

Kolme Kalaleader-ryhmää järjesti yhteisen kalatalouden opintomatkan Viroon

03/07/2024

Sisä-Suomen Kalaleaderin uusin Uutiskirje luettavissa

14/06/2024

Selvitys ehdottaa kalatalousalan AMK-koulutuksen aloittamista uudelleen

14/06/2024

Kalastajien toimintaedellytykset paranevat Asikkalassa

31/05/2024

Lähde mukaan opintomatkalle Viroon!

24/05/2024