Kansallinen kalatalousverkosto aloitti toimintansa, kick-off tapahtuma Laukaassa 11-12.1.2024

30/11/2023

Kirjoittanut: Janne

Päijänne-Leader

TERVETULOA KANSALLISEN KALATALOUSVERKOSTON MATKAAN!

Euroopan meri-, kalatalous- ja vesiviljelyrahaston (EMKVR) ohjelmakaudelle 2023–2027 kehittämisen tueksi on Maa- ja metsätalousministeriö aloitteesta koottu kansallinen kalatalousverkosto. Kansallinen kalatalousverkosto, vauhdittaa Suomen EMKVR-ohjelman (Euroopan meri-, kalatalous- ja vesiviljelyrahasto), Kotimaisen kalan edistämisohjelman ja kalatalouden innovaatio-ohjelmien toteutumista ja lisää niiden vaikuttavuutta.

Verkosto edesauttaa elinkeinokalatalouden kehittymistä välittämällä alalla syntyvää tietoa, etsimme ja yhdistämme kumppanuuksia, etsimme uusia rahoitusmahdollisuuksia sekä laajennamme aktivointitoimia Kalaleaderien ulkopuolisille alueille. Kalatalousverkoston ylläpitävinä voimina toimivat Suomen Kalaleadereiden aktivaattorit. Kalatalousverkoston toiminta on avointa kaikille elinkeinokalatalouden kehittämisestä kiinnostuneille. Osallistuminen tapahtuu teemaryhmien kautta. Toiminta on vatsa aluillaan, mutta voit ilmoittaa yhteystietosi ja sinua kiinnostavat teemaryhmät osoitteessa: https://tinyurl.com/kansallinenverkosto.

Kalatalousverkosto kokoaa kalatalouden kehittäjät Peurungan rannalle 11-12.1.2024. Kaksipäiväinen tapahtuma on virallinen Kick Off-tilaisuus kalatalousverkoston toimintaan ja se on avoin kaikille kalatalouden kehittämisestä kiinnostuneille, toimit sitten yrittäjänä, kalatalousalueaktiivina, tutkijana, alalla tai sen ulkopuolella. Miten valjastetaan verkosto hyödyntämään yrittäjiä, tutkimusta, kehittämisohjelmia, kotimaista kalataloutta? Luvassa on pienryhmätyöskentelyä, tulevaisuusvuoropuhelua, Pauli Aalto-Setälän inspiraatiopuheenvuoro ja paljon muuta. Tervetuloa mukaan!

Ota tapahtuma seurantaan ja kerro kaverillekin! https://fb.me/e/11mQ90R2r
Ilmoittaudu mukaan täällä: www.tinyurl.com/verkostopaivat24

Palaa ajankohtaisiin

Aiemmat

Sisä-Suomen Kalaleaderin uusin Uutiskirje lueattavissa

14/06/2024

Selvitys ehdottaa kalatalousalan AMK-koulutuksen aloittamista uudelleen

14/06/2024

Kalastajien toimintaedellytykset paranevat Asikkalassa

31/05/2024

Lähde mukaan opintomatkalle Viroon!

24/05/2024

Opintomatkalle 5-6.7.2024 Porin ammattikalastusmessuille?

23/05/2024