Villin kalan käytön edistämishanke

Villin kalan käytön edistämishanke

Hanke järjesti villin kalan menekin edistämiseen tähtäävän tempauksen. Tapahtuma liittyi Maailman suurin -kyläjuhlatapahtuman Suomi 100-juhlavuoden Syödään yhdessä-teemaan, jonka Koulutuskeskus Salpaus järjesti 25.8.2017 Lahdessa. Kyläjuhlassa painotettiin yhteisöllisyyttä, opiskelijoiden sekä henkilöstön yhteistä juhlaa ja kutsuvieraita. Tällä hankkeella edistettiin kotimaisen (vähempiarvoisen) villin kalan tunnettavuutta ja käytön monipuolista hyödyntämistä. Kohderyhmänä olivat Koulutuskeskus Salpauksen ammatillisen koulutuksen opiskelijat, kutsuvieraat ja ammattikeittiöiden henkilökunta. Hanke toteutti Sisä-Suomen kalatalouden toimintaryhmän strategista painopistettä Infrastruktuurin ja toimintaympäristön kehittäminen.

Hankkeen toteuttaja: Koulutuskeskus Salpaus
Hankeaika: 22.5.-30.9.2017

Loppuraportti: Villin kalan käytön edistämishanke

Päijänne-Leader